Boerenkool met chipolataworstjes en tomaten

Benodigdheden (voor 3 personen)
2 tenen knoflook (geperst)
500 gr chipolataworstjes (uit vel uitgeknepen in stukjes)
2 el olijfolie
2 el rozemarijn
800 gr tomatenblokjes (uit blik)
400 gr boerenkool (als er meer in zo’n pak zit, zelf inschatten)
800 gr jonge kapucijners (uit blik)

Bereiding
Doe de olie in de pan en voeg hieraan toe de knoflook. Fruit dit lichtjes. Voeg de uitgeknepen chipolatataworstjes aan toe. Bak het geheel ongeveer 5 minuten.

Voeg de rozemarijn, de tomatenblokjes en boerenkool toe. Roer alles goed door elkaar heen en laat het geheel zo’n 25 minuten op een laat pitje koken.

Uiteindelijk voeg je de afgespoelde jonge kapucijners toe en laat het geheel nog ongeveer 10 minuten lekker warm worden. Peper en zout toevoegen al naar gelang de smaak is.

Bron: De allerhande

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*