Boerenkoolhutspot met zoete aardappel en kipfilet

Benodigdheden
1 kg zoete aardappel
500 gr hutspotgroenten
300 gr gesneden boerenkool
2 rode uien (fijngesneden)
100 gr kipfiletblokjes

Bereiding
Schil de aardappelen, snij ze in stukken en doe in een ruime pan met water.
Voeg de hutspotgroenten en boerenkool toe en kook het in zon 20 minuten gaar.

Snij ondertussen de rode uien in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de kipfiletblokje toe en bak het geheel zo’n 5 minuten.

Giet de aardappelen met groente af.
Stamp de aardappelen en groente met de pureestamper tot stamppot.
Breng het op smaak met peper (en eventueel zout).

Serveer de boerenkoolhutspot met een kuiltje jus en een heerlijke rookworst, gehaktbal of vegetarische burger.

Bron: De Allerhande

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*