
Benodigdheden (3 personen)
500 gr kipfilet
450 gr broccoliroosjes
250 gr kastanjechampignons
40 gr geraspte kaas
115 gr Philadelphia roomkaas naturel
30 gr zure room
250 ml water
1 blokje (kip)bouillon
3 el citroensap
1 rode ui
1 teentje knoflook
zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
Snij de champignons, ui en knoflook in kleine stukjes.
Fruit de ui en knoflook en voeg dan de blokjes kipfilet toe en bak deze gaar en goudbruin.
Snij de kipfilet in blokjes. Voeg dit toe aan de gefruite ui en knoflook.
Verwarm vervolgens de oven voor op 200 graden.
Voeg dan de broccoli, champignons, water, bouillon, citroensap, roomkaas en zure room toe aan de pan en breng aan de kook. Kook het geheel ongeveer 10 minuten.
Doe de inhoud van de pan dan in een grote ovenschaal en strooi vervolgens de geraspte kaas over de ovenschotel.
Bak de ovenschotel 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.
Bron: Lowcarbchef
Geef als eerste een reactie