Benodigdheden
2 bakken courgetti (800 gr, verkrijgbaar bij de AH, Lidl, Jumbo)
300 gr verse spinazie
250 gr roomkaas (paturain)
100 gr cherrytomaten (gehalveerd)
400 gr kleine garnalen
150 gr uitgebakken spekjes/bacon
2 rode uien (gesneden)
2 teentjes knoflook (geperst)
Bereiding
Verwarm wat olie in de pan en bak 1 gesneden ui, samen met garnalen. Doe hierbij de knoflook. Doe dit in een kom.
Verwarm wederom wat olie in de pan en bak de andere gesneden ui, samen met de spinazie. Als de spinazie geslonken giet dan het vocht zoveel mogelijk af en voeg de roomkaas toe. Roer het geheel goed door elkaar.
Voeg de courgetti toe aan de spinazie met roomkaas, samen met de gebakken garnalen en uitgebakken spekjes/bacon. Laat het nog even op een laag pitje warm worden.
Serveer het gerecht met gehalveerde cherry tomaten (eventueel nog wat parmezaanse kaas)
Geef als eerste een reactie