Benodigdheden (2 personen)
2 el pesto
2 tenen knoflook
125 ml crème fraiche
2 zalmmoten
400 gr courgetti
100 gr spinazie
100 gr cherrytomaten
2 lente-uien
Peper en zout
Handje basilicum
Handje geraspte kaas
Olijfolie
Bereiding
Hak de knoflook fijn, halveer de cherrytomaatjes en snij de lente uien in ringen.
Snij de verse basilicum fijn en snij de zalm in blokjes.
Neem een grote pan. Verhit een beetje olie en bak hierin de knoflook en lente-ui ongeveer 1 minuut.
Voeg vervolgens de crème fraiche, pesto, cherrytomaat, peper en zout toe en meng het goed.
Voeg de zalmblokjes en de courgetti toe en roerbak dit ongeveer 2 minuten.
Voeg als laatste de spinazie toe en laat het slinken.
Serveer de pasta als de zalm gaar is met wat geraspte kaas.
Geef als eerste een reactie