
Benodigdheden
6 grote kipfilets
1 grote pot spinazie
1 bakje ricotta (250 gr)
Peper/zout
Paprikapoeder
Geraspte kaas
Olijfolie
Cherrytomaten
Bereiding
Bestrooi de kipfilets met peper, zout en paprikapoeder en wrijf dit goed in.
Maak per kipfilet ongeveer 5 tot 6 insnijdingen.
Doe de (uitgelekte) spinazie in een aparte kom en meng hier doorheen de ricotta tot een smeuïg geheel.
Doe het spinaziemengsel in de insnijdingen van de kipfilet en leg deze op een bakplaat. Strooi hierover heen nog wat peper en zout met wat geraspte kaas.
Halveer de cherrytomaten en leg deze bij de kipfilets op de bakplaat
en besprenkel alles met wat olijfolie.
Bak de gevulde kipfilets 20/25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Bron: Cookist
Geef als eerste een reactie