Benodigdheden (4 personen)
1 rode chilipeper
1 rode puntpaprika, in blokjes gesneden
Olijfolie
1 zakje fijngesneden prei (200gr)
4 tenen knoflook, geperst
700 gram spinazie
8 eieren
100 gram feta, verkruimeld
Bereiding
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij deze in stukjes, evenals de puntpaprika.
Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan/wok.
Fruit de prei, chilipeper, paprika en knoflook ongeveer 2 minuten op halfhoog vuur. Roer regelmatig door.
Voeg de spinazie en een wat zout toe en laat 3 minuten slinken.
Voeg de eieren toe en kruimel de feta eroverheen en laat het geheel stollen (eventueel door elkaar roeren).
Maal er flink wat zwarte peper overheen en serveer in de pan bijvoorbeeld Libanees brood of roti.
Bron: boek “TLV” van Jigal Krant
Geef als eerste een reactie