Benodigdheden voor 12 stuks
12 eieren
12 cherrytomaten in vieren gesneden
100 gr doperwten
½ rode ui, in stukjes gesneden
Gesneden peterselie
Peper
Zout
2 tl kerriepoeder
Bereiding
Verwarm de oven 10 minuten voor op 200 graden.
Snij de cherrytomaten, ui en peterselie.
Neem een muffinvorm (voor 12 muffins) en doe hierin muffinbakpapiervormpjes. Spray deze in met bakspray.
Doe in elk vormpje wat ui, cherrytomaat, peterselie en doperwt.
Klop in een kom de eieren los en voeg wat zout, peper en kerriepoeder toe.
Doe het eiermengsel over de groente in de muffinvormpjes.
Bak de eiermuffins in ongeveer 30 minuten af.
Bron: Het Voedselzandloper Kookboek van Kris Verburgh, geschreven door Pauline Weuring
Geef als eerste een reactie