Benodigdheden (voor 3 personen)
5 bieten- of wortelwraps
1 paprika (blokjes)
Halve courgette (blokjes)
2 tl tomatenpuree
4 tomaten
1 tl paprikapoeder
1 el Italiaanse kruiden
1 kleine ui (gesneden)
1 teen knoflook (geperst)
1 bol mozzarella (plakjes)
Geraspte kaas
0,5 pot pesto
1 el crème fraiche
150 gr gehakt
Olijfolie
Peper/zout
Bereiding
Fruit de ui met knoflook in wat olijfolie. Voeg hieraan toe de gehak en bak het geheel rul.
Snij de paprika en courgette in blokjes en voeg het toe aan het gehaktmengsel, evenals de paprikapoeder, Italiaanse kruiden, pesto, tomatenpuree en eventueel wat peper en zout.
Laat het geheel zo’n 10 minuten garen/sudderen.
Neem een bakblik en smeer deze in met wat olijfolie. Leg op de bodem 1 wrap. Hieroverheen doe je wat pastasaus en een paar plakjes mozzarella, wederom een wrap, etc., net zolang tot de pasta, mozzarella en wraps op zijn. Eindig wel met een wrap. Bestrooi het geheel met wat geraspte kaas.
Verwarm de oven ondertussen op 200graden.
Doe het geheel in de oven en laat het zo’n 15 tot 20 minuten bakken.
Haal de taart uit de oven en bestrijk het met wat crème fraiche.
Snij de taart in stukken.
Geef als eerste een reactie