Italiaanse wraptaart

Benodigdheden (voor 3 personen)
5 bieten of wortel wraps
1 paprika (blokjes)
Halve courgette (blokjes)
2tl tomatenpuree
4 tomaten
1tl paprikapoeder
1el Italiaanse kruiden
1 kleine ui (gesneden)
1 teen knoflook (geperst)
1 bol mozzarella (plakjes)
geraspte kaas
0,5 pot pesto
1el crème fraiche
150gr gehakt
olie
peper/zout

Bereiding
Fruit de ui met knoflook in wat olie. Voeg hieraan toe de gehak en bak het geheel rul.
Snij de paprika en courgette in blokjes en voeg het toe aan het gehaktmengsel, evenals de paprikapoeder, Italiaanse kruiden, pest, tomatenpuree en eventueel wat peper en zout.
Laat het geheel zo’n 10 minuten garen/sudderen.

Neem een bakblik en smeer deze in met wat olie. Leg op de bodem 1 wrap. Hierover heen doe je wat pastasaus en een paar plakjes mozzarella, wederom een wrap, etc, net zolang tot de pasta, mozzarella en wraps op zijn. Eindig wel met een wrap. Bestrooi het geheel met wat geraspte kaas.

Verwarm de oven ondertussen op 200graden.

Doe het geheel in de oven en laat het zo’n 15 tot 20 minuten bakken.
Haal de taart uit de oven en bestrijk het met wat crème fraiche.
Snij de taart in stukken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*