Koolhydraatbeperkte perentaartje met pecannoten en chocolade

Benodigheden
100 gr peer, pureren
1 losse peer voor de topping
30 gr gesmolten boter
200 gr amandelmeel
75 gr Griekse yoghurt
3 eieren
50 gr stevia kristalsuiker
Snufje zout
25 gr chocolade 85% cacao in stukjes gesneden
50 gr pecannoten

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden
Pureer de 100 gr peer.
Doe de gesmolten boter, amandelmeel, yoghurt, eieren, stevia kristalsuiker, gepureerde peer en snufje zout in een kom. Klop alles goed door elkaar met een mixer.
Voeg de pecannoten en de in stukjes gesneden chocolade toe en roer het door het beslag.

Schil en snij de losse peer in plakjes.

Doe het beslag in een springvorm (20 diameter). Maak het af met de losse plakjes peer.

Zet het geheel ongeveer 40 minuten in de oven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*