Mexicaanse Fajitataart

Benodigdheden (3 personen)
500 gr kipfilet
2 paprika’s
1 blikje mais (400 gr)
1 rode ui
1 prei
Olie
Peper en zout
Fajita kruiden (1 zakje)
5 bieten- of wortelwraps (AH)

Snij de rode ui, paprika en prei in kleine stukken.
Ga het geheel fruiten in de wok met olie.
Snij de kipfilet in kleine stukken en voeg het toe aan de ui en paprika, etc.
Voeg de fajitakuiden toe, eventueel nog wat peper en zout.

Ondertussen verwarm de oven 10 minuten op 200 graden voor.
Olie de springvorm alvast in en leg eerst een wrap op de bodem, met vervolgens wat cheddar kaas. Doe hierop een laag van bovenstaande kip met groenten, weer een wrap met cheddarkaas en een laag kip met groenten, etc., tot de springvorm is gevuld.

Doe het geheel in de oven (200 graden) ongeveer 25 minuten.

Haal de Fajitataart uit de oven en bestrijk de bovenkant met crème fraiche.

Bron: Foodenvy recepten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*