Benodigdheden (4 personen)
Voor de marinade
1 teen knoflook, geperst
1 el tacokruiden
1 el olijfolie
500 gr kippenhaasjes
Voor de salade
1 blik kidneybonen (250 gr), afgespoeld en uitgelekt
1 blik mais (285 gr), uitgelekt
1 rode paprika, in blokjes
handje cherrytomaten, gehalveerd
1 bosje koriander, blaadjes fijngesneden
2 rijpe avocado in blokjes
1 zak tortilla chips
1 beker zure room (250 ml)
6 el geraspte belegen kaas
1 kleine ijsbergsla, in reepjes
Voor de dressing
Zwarte peper naar smaak
1/4 tl zout
4 el limoensap (ongeveer 2 limoenen)
1 teentje knoflook, geperst
1 el honing
4 el olijfolie
1/4 tl komijnpoeder
tabasco naar smaak
Bereiding
Voor de bereiding van dit gerecht verwijs ik naar: Keukenatelier
Hierop is ook de een vegetarische variant te vinden. Bijzonder lekker!
Geef als eerste een reactie