Benodigdheden (3 personen)
450 gr verse bladspinazie
600 ml sojamelk ongezoet
12 eieren
Gekookte kip in stukjes gescheurd
Mozzarella, geraspt
Basilicum
2 rode uien, gesnipperd
Zongedroogde tomaten in stukken gesneden
Zout/peper
Bereiding
Kook de kip in kippenbouillon en laat het zo’n 12 minuten gaar koken.
Als de kip gaar is, laat het afkoelen en scheur het vervolgens in stukjes.
Doe de spinazie, sojamelk, eieren en wat zout en peper in en blender/keukenmachine en pureer het tot een gladde massa.
Doe wat olijfolie in de pan en bak van de spinaziemassa de pannekoeken.
Als ze klaar zijn vul deze met de stukjes kip, ui, basilicum, zongedroogde tomaat en mozzarella. Vouw de pizza dubbel en laat het geheel nog even warm worden.
Ook lekker met vis, maar kan natuurlijk ook vegetarisch.
Geef als eerste een reactie