Benodigdheden (4 personen)
1 limoen
300 gr geraspte rodekool
3 el olijfolie
1¼ kg Fairtrade Original Young Jackfruit in blik (2 blik)
150 ml Remia Black Jack smokey bbq, zero added sugar
1 komkommer
7½ gr verse koriander
4 el vegan mayonaise (veganaise)
1 tl kraanwater
16 No Fairytales groentewraps
Bereiding
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de rodekool met het limoenrasp, het limoensap en 1 el olijfolie. Breng het op smaak met peper en eventueel zout.
Laat de stukjes jackfruit uitlekken en spoel ze af onder koud stromend water. Trek ze met je handen of met een vork uit elkaar. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de jackfruitstukjes met de barbecuesaus 5 minuten op middelhoog vuur.
Snij ondertussen de komkommer in de lengte doormidden, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in halve maantjes.
Snij de koriander grof en meng de veganaise met het water.
Verwarm de groentewraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de stukjes jackfruit, de koolsla en komkommer over de groentewraps. Bestrooi met de koriander en besprenkel met de veganaisedressing.
Bron: De Allerhande
Geef als eerste een reactie