Tonijnwraps met appel en spitskool

Benodigdheden (4 personen)
2 rode uien
2 appels (Granny Smith)
2 blikjes tonijn in olijfolie (160 gr per blikje)
6 el mayonaise
100 gr geraspte oude kaas
10 boerenkoolwraps (AH/Jumbo 5 per pak)
0,5 el witte wijnazijn
Handje peterselie, gesneden
400 gr spitskool

Bereiding
Snij de rode ui zeer fijn.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snij ze in kleine blokjes.

Laat de tonijn uitlekken en doe het in een kom. Voeg de fijngesneden ui hieraan toe. Voeg 3 el mayonaise toe en de helft van de gesneden appel. Meng alles goed door elkaar en breng het op smaak met zout en peper.

Verdeel de kaas en tonijn-/appelmengsel over de wraps. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op.
Grill de wraps in de grillpan ongeveer 5 minuten in delen en keer ze halverwege om.

Meng ondertussen de rest van de mayonaise met de azijn en breng het op smaak met peper en zout.
Snijd de peterselie fijn en meng het met de spitskool, de rest van de appel en de dressing.

Serveer de wraps met de salade.

Bron: De Allerhande

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*