Benodigdheden
500 gr vegetarisch fijn gekruide gehaktballetjes van Veggie Chef
2 el olijfolie
12½ gr bieslook
500 gr cherrytomaten
800 gr courgetti
150 gr rucola sla
1 el aceto balsamico di Modena
Bereiding
Verhit wat olijfolie in een hapjespan en wok de courgetti lichtjes op laag vuur, zo’n 3 minuten, totdat er enige vocht uitkomt. Giet de courgetti in een vergiet en laat het uitlekken.
Verhit olijfolie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes zo’n 5 minuten rondom bruin en warm.
Snij de bieslook fijn.
Halveer de cherrytomaten en meng deze in een schaal met de courgetti en rucola.
Verdeel de gehaktballetjes erover en besprenkel het met de balsamicoazijn.
Bestrooi het met bieslook en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bron: De Allerhande
Geef als eerste een reactie