Benodigdheden (voor 4 personen)
500 gr kipfilet
1 prei
1 paprika
Chili-olie (te koop bij de AH)
Peper en zout
3 tenen knoflook
2 pakjes wortel of bieten wraps (5 wraps per pakje te koop bij de AH)
Cheddarkaasplakjes (te koop bij de Lidl)
1 krop ijsbergsla
300 ml crème fraiche
Bereiding
Doe de prei in grote stukken samen met de knoflook en wat chili-olie in de keukenmachine. Maal het geheel fijn en doe het in een wok.
Vervolgens doe je de kipfilet in grove stukken samen met de paprika in stukken met wat chili-olie in de keukenmachine en ook dit geheel fijnmalen. Als de prei wat glazig en enigszins geslonken is in de wok voeg je de gemalen kipgehakt eraan toe met wat peper en zout. Roer het geheel goed door elkaar tot de kipgehakt gaar is. Laat het geheel enigszins afkoelen.
Verwarm de oven 10 minuten voor op 200 graden.
Als het geheel enigszins is afgekoeld rol het kipgehaktmengsel in de wraps en leg deze in een ovenschaal (wel eerst even wat insmeren met wat olie). Leg hieroverheen de plakjes cheddarkaas. Zet de ovenschaal met wraps ongeveer 15 minuten in de oven.
Snij ondertussen de ijsbergsla in stukken.
Serveer na 15 minuten de wraps met wat ijsbergsla en crème fraiche.
Geef als eerste een reactie