Benodigdheden (2 personen)
200 gr gerookte zalmfilet
150 gr linzen (uit blik)
50 gr rucola
1 lente ui
200 gr courgetti
10 gr geroosterde pijnboompitten
3 gr munt
3 gr peterselie
Benodigdheden dressing
2 el olijfolie extra vergine
1 el citroensap
1 el granaatappelazijn (mag ook appelciderazijn)
Peper en zout
Bereiding
Rooster de pijnboompitten lichtjes.
Verdeel de rucola over 2 borden.
Spoel de linzen af met water en laat het uitlekken in een vergiet.
Snij de gerookte zalm en de lente ui.
Verdeel de zalm, linzen, lente ui en courgetti over de sla en strooi hierover heen de geroosterde pijnboompitten.
Snij de munt en peterselie. Strooi dit over de salade.
Meng de benodigdheden voor de dressing in een kommetje en verdeel dit over de 2 salades.
Bron: Voedzaam en snel
Geef als eerste een reactie