Zoete aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

Benodigdheden
1 kg zoete aardappelen
300gr geitenkaas
50 g r ongezouten walnoten
1 el olijfolie
2 el Vadouvan
800 gr fijngesneden prei

Bereiding
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar.

Snij ondertussen de geitenkaas in kleine blokjes en hak de walnoten grof.

Verhit de olie in een wok en fruit de vadouvan op laag vuur 2 minuten. Zet het vuur middelhoog en roerbak de prei zo’n 10 minuten.

Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Voeg de prei toe en schep het geheel om.
Roer vervolgens driekwart van de geitenkaas door de stamppot.

Schep de stamppot op en bestrooi het met wat walnoten en de rest van de geitenkaas.

Heerlijk met een falafelburger.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*