Zomerstamp met vegetarische gehaktballetjes

Benodigdheden (4 personen)
2 bloemkolen
85 gr rucola
80 gr zongedroogde tomaten
Bieslook (handje)
Peper
Zout
Kleine vegetarische gehaktballetjes (vegetarisch kant en klaar)

Bereiding
Snij de bloemkool in stukjes en was het.
Kook de bloemkool in ongeveer 8 minuten gaar in water met een beetje zout.
Giet de bloemkool af en stamp het fijn met een stamper.

Verwarm ondertussen de kant en klaar vegetarische gehaktballetjes in een koekenpan.

Snij de rucola en met het door de bloemkool.

Snij de zongedroogde tomaten in stukjes en met dit samen met de fijngehakte bieslook aan de bloemkool met rucola. Breng het op smaak met wat peper en zout.

Serveer de bloemkoolstamppot met de vegetarische gehaktballetjes.

Bron: Het voedselzandloper kookboek

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*