
Benodigdheden
1 blik zwarte bonen (400 gr)
1 blik mais (400gr)
1 blik kidneybonen (400 gr)
3 el picadillo (te koop bij de AH)
2 sticks espressokoffie
1 bakje cherrytomaten (gehalveerd)
2 courgettes (in blokjes gesneden)
Olijfolie
Munt (gesneden)
100 gr witte kaas of Griekse feta
250 gr gehakt
Peper/zout
Bereiding
Braad het gehakt (wel kruiden met wat peper en zout) rul in wat olijfolie.
Voeg hieraan toe de gesneden courgettes en gehalveerde cherrytomaten.
Doe de inhoud van de espressosticks bij de groenten, evenals de picadillo.
Doe de bonen en mais in een vergiet, spoel het goed af en laat het uitlekken. Voeg vervolgens de bonen en mais toe aan de groenten. Laat het geheel lekker warm worden.
Serveer de bonenstoof met wat witte kaas (of Griekse feta) en wat gesneden munt.
Tip: laat het gehakt eruit en je hebt een heerlijk vegetarisch gerecht.
Bron: De allerhande
Geef als eerste een reactie